Wednesday, February 1, 2023

RAZBOIUL DIN UCRAINA SI CHINA

 Guvernantii americani au inceput sa recunoasca faptul ca razboiul din Ucraina pe care il finanteaza este un prolog de fapt al adevaratului conflict pe care il pregatesc, anume acela cu China.

Industria armamentului anericana a inceput asadar sa produca din nou mari cantitati de munitii, rachete, obuziere, mult peste necesarul armatei ucrainene. Vizata, fireste, este China, care nu a intreprins nimic serios din punct de vedere strategic sau militar pentru a justifica un eventual razboi cu SUA. Absenta unui casus belli nu ii va putea opri pe americani sa faca razboi si nici sa il piarda, ca de obicei ...
Ca veni vorba, nu pot sa nu fiu uimit de dobitocia guvernantilor ucraineni. In loc sa accepte implementarea federalismului ca formula de organizare politico-administrativa, asa cum s-a convenit la Minsk, au preferat sa se vanda doritorilor de razboi cu Rusia de peste ocean si sa isi trimita cetatenii la moarte impotriva armatei ruse.
Din pacate, pentru prostie nu exista leac . De declansarea acestui razboi fratricid, cei mai vinovati sunt evident aceia care nu au facut totul ca sa il evite. Nu sunt deloc convins ca aderarea Ucrainei la NATO a meritat distrugerea aproape totala a tarii si sutele de mii de victime :