Saturday, July 13, 2013

Romancele, sclave sexuale in Germania

O ancheta recent publicata in Der Spiegel despre prostitutia din Germania contine elemente socante pentru noi, romanii. Potrivit expertilor citati, Germania a ajuns, in urma legalizarii prostitutiei (2001) cea mai mare piata pentru prostitutie din Europa. Asa-zisa legalizare nu a condus la imbunatatirea conditiilor ” de munca” ale prostituatelor, asa cum au sustinut initial autorii legislatiei , dimpotriva. Singurii favorizati de lege sunt patronii de bordeluri.
 
Majoritatea sclavelor sexuale din Germania ( 80 la suta din totalul de 200,000 de prostituate, deci probabil 100,000 de romance ) provin din Romania si Bulgaria. Acestea sunt aduse in Germania si inchise in bordeluri horror, fiind fortate sa practice sex anal sau oral neprotejat , fiind la moda asa-numitul “forfait” de 99 sau 100 de euro pe noapte. Cand reusesc sa scape din mana proxenetilor, fetele noastre se intorc acasa cu gustul amar al aderarii la o uniune europeana de care beneficiaza, printre altii, numai degeneratii si maniacii sexuali din Germania. Am sustinut si sustin in continuare ca Germania este in plin proces de re-nazificare, principalele victime provenind din tarile cele mai vulnerabile economic din Uniunea Europeana. Reducerea celor din Est la sclavie industriala sau sexuala este o metoda a nazismului german, avand tendinta astazi sa se raspandeasca si in alte tari ale Uniunii lovite de criza.  (In timpul celui de-al doilea razboi, Hitler nu a reusit performanta proxenetilor germani sau romani de astazi. Romancele au fost lasate in pace, “la vatra”. Daca maresalul Antonescu l-ar fi ascultat pe dictatorul Salazar al Portugaliei, am fi putut evita SI  moartea a sute de mii de militari romani …)

Trec peste faptul ca legalizarea prostitutiei a fost opera social-liberalilor lui Schroeder ( ei isi zic social-democrati) . Nu, ce ma intereseaza pe mine este tocmai mutenia in care se complac elitele noastre politice sau intelectuale, ca din partea elitei de afaceri nu mai este nimic pozitiv de asteptat.
Femeile noastre din parlamentul national sau european nu par sa fie interesate de soarta altor romance. O fosta directoare TVR, chiar preda lectii de guvernanta in Berlin sau face elogiul monarhiilor lumii, la cativa kilometri numai de “cuibusorul de nebunii” descris in revista Der Spiegel. Nu este treaba ei… ce-i aia ‘solidaritate’ cu celelalte femei din Romania ?

Una din reprezentantele noastre «  de frunte » din Parlamentul european a avut grija, in schimb, de femeile palestiniene si i-a dus olita lui Tony Blair prin 2010. In 2013, aceeasi deputata se ocupa in Parlamentul European de soarta femeilor din Nordul Africii ! Desi se pretinde de stanga, nu va asteptati de la ea sa ia pozitie impotriva sclaviei sexuale la care sunt expuse romancele din Germania : nu este politic, nu-i asa ? Doar este prietena la catarama cu social-liberalii englezi sau germani.

Avem regizori talentati care fac filme despre problemele de altadata ale romancelor ( chiuretaje din perioada Ceausescu) sau despre subiecte la moda ( dragoste lesbiana interzisa de cruzimea calugarilor din Romania). Ei, de ce sa se ocupe de situatia dramatica ACTUALA a romancelor din Germania, a romanilor lasati fara case si bani dupa ani de munca in Spania, samd ? Nu primesti Palme d’Or ca roman pentru asa ceva … (la optzeci de ani, totusi, franco-grecul Costa Gavras tot a facut un film despre finanta globala si rolul nefast al acesteia )

Ba avem destepti care au absolvit Sciences Po in Paris si scriu carti critice despre statul francez, care cica e pe cale sa ucida Franta ! (Cet Etat qui tue la France) . Despre statul roman si guvernantii nostri sunt mai putine de spus, ca sunt mari pro-americani, nu-i asa ? Basescu este un avocat infocat al legalizarii bordelurilor, nici o speranta sa intervina SIE in favoarea fugitivelor noastre din Berlin, Der Spiegel descrie cum le-au ajutat turcii pe acele sarmane !

Oricum, in Franta Najad Vallaud -Belkacem, ministra cu problemele femeilor si purtatoarea de cuvant a guvernului francez citata in Der Spiegel, a promovat o lege care prevede sase luni de puscarie si 3000 de euro amenda pentru CLIENTII care solicita prostituate. Ce stat ‘inapoiat’, monser, chiar vor sa omoare Franta astia! DSK ce face, stie ?

Stati linistiti : nici un intelectual, nici un artist sau politolog roman nu va sari practic in apararea romancelor din Germania sau romanilor de pretutindeni care dau de probleme. Romanul care ajunge mai sus uita rapid de cei lasati in urma, ca de asta suntem in halul in care suntem . Lor sa le mearga bine, sa publice, sa fie avansati, mediatizati, sa aiba pretentii la premiul Nobel, etc. Restul, sa le traga, ca de-aia sunt romani. Alea din Germania ? Niste nimfomane, nu victime ale neoliberalismului economic si ale somajului masiv. Un lucru e sigur : occidentalii au elite expirate, insa ale noastre sunt… de cacao.

NB. Doua calugarite catolice din Franta, care au ajutat ani de zile mii de prostituate din Columbia sa devina muncitoare textiliste, cu salariu, asigurari sociale si locuinta, sunt de anul trecut in Romania, unde situatia femeilor este din ce in ce mai grea (Paris Match). Ce au cele doua tari in comun ? Columbia este una dintre cele mai americanizate societati din America Latina, Romania din Uniunea Europeana