Thursday, May 5, 2022

NATIONALISM SI GLOBALISM IN UCRAINA

 Colonelul McGregor, un nationalist american, pune degetul pe rana : globalistii din Washington se folosesc de nationalistii din Kiev - fie acestia si neo-nazisti - ca sa " slabeasca" ( vezi sa distruga ) natiunea rusa.

Altfel spus, dusmanii declarati ai tuturor natiunilor lumii nu au scrupule in a se folosi de nationalismul bolnav al ucrainenilor pentru a sapa groapa nationalismului rus ! Ei fiind globalisti, nu le pasa deloc de miile de morti pe care le cauzeaza celor 2 combatanti.
In acest scop, sustine McGregor, SUA este gata si sa incurajeze ambitiile teritoriale ale Poloniei si Romaniei in Ucraina si Moldova, unde se pare ca ar fi dispuse sa accepte trimiterea de ' trupe pentru " mentinerea pacii " poloneze sau romanesti in cele 2 state deocamdata neutre :

Ca fiu si mai clar, neoconservatorii americani au o strategie globalista si in Ucraina, dar din considerente tactice sprijina temporar nationalismul ucrainean, care s-a definit anti-rus de la capul locului. In realitate, neoconservatorii  nu dau 2 bani nici pe nationalismul ucrainean, pe care la momentul potrivit il vor sacrifica pe altarul globalismului. Fireste ca atunci cand vor realiza ucrainenii asta, va urma acolo o explozie de anti-semitism care va depasi chiar si excesele nazistilor germani. Deocamdata insa, ucrainenii isi sacrifica viata fara sa priceapa in ce consta strategia ultima a Washingtonului.