Thursday, April 28, 2022

ADEVARUL DESPRE NAZISTII UCRAINENI SI ZELENSKY

 Nu trebuie sa mire pe nimeni marea toleranta de care dau dovada liderii politici americani si britanici in privinta neonazistilor ucraineni. In realitate, atat fascismul cat si nazismul sunt ideologii politice specifice catolicilor europeni. 

 Pana recent, state ca SUA sau Marea Britanie au fost conduse aproape exclusiv de lideri politici protestanti sau neoprotestanti, oponenti traditionali ai fascismului. Mai mult, cu exceptia neoconservatorilor, evreii din lumea anglo-saxona sprijina fie lideri protestanti de dreapta, fie partide de stanga.

 Spre ghinionul nostru colectiv insa, conducerea politica din America si Anglia a fost preluata in ultimii ani de lideri de religie catolica, care nu se sfiesc sa colaboreze cu forte politice neonaziste, ca acelea din Kiev. Iata de ce denazificarea urmarita de Vladimir Putin este resimtita ca o insulta personala de catre asemenea lideri.

* * *

In campania electorala din 2019, Zelensky a promis ca daca va fi ales presedinte, va face pace in Donbas si va aplica acordul Minsk II.

A renuntat rapid, dupa ce seful unei formatiuni naziste l-a amenintat ca daca negociaza, va fi spanzurat de un copac de pe strada principala din Kiev. Zelensky l-a promovat pe acesta consilier al ministrului apararii si s-a adaptat rapid colaborarii cu nazistii ucraineni, pe unii decorandu-i chiar in sediul parlamentului.
Vestul ascunde cu buna stiinta situatia, folosindu-se de faptul ca Zelensky este evreu .Mass media vestica sustine sus si tare ca Zelensky fiind evreu, nu pot exista nazisti in Ucraina ( asta este si versiunea difuzata via EVZ in Bucuresti de Adrian Cioroianu ! ). Smecheria a tinut deocamdata, desi mai toti ziaristii vestici stiu ca oligarhul Kolomoisky, alt evreu, a fost si finantatorul lui Zelensky, si al Azovului. Zelensky se foloseste in mod cinic asadar si de suferintele propriei sale familii in timpul Holocaustului, si de originea sa etnica, pentru a ascunde lumii faptul ca nazistii ucraineni au o pondere politica importanta in Ucraina.
In articolul atasat, Maurice Richards, un ofiter superior de politie american, incrimineaza si faptul ca CIA a cultivat timp de 75 de ani relatia SUA cu nazistii ucrainieni, in pofida ororilor trecute si actuale ale acestora. Mai nou, in taberele lor de instruire, tinerii sunt indoctrinati de nazisti sa ucida rusi.