Monday, April 25, 2022

Functionarii imperiali trimisi de SUA in Estul Europei

 Apare drept cert faptul ca americanii nu au incredere in politicienii locali din statele ortodoxe ale estului Europei, acestia fiind inlocuiti de veritabili functionari imperiali educati de ei in SUA.


Elitele politice ale Romaniei obisnuiau in interbelic sa studieze in strainatate, de obicei in Franta sau Germania. Da, insa la vremea aceea Romania era un stat INDEPENDENT, nu ca acum.

O sa spuneti ca si azi Romania este independenta. Zau ? Cine crede ca Iohannis a fost ales presedintele Romaniei datorita popularitatii sale viseaza ! Acum primim si alti functionari calificati din pepiniera de cadre imperiale care este Kennedy School of Government de la Harvard, trecuti prin Banca Mondiala si parasutati in zona noastra de lume ca presedinti, prim ministri, ministri. S-au intors acasa sa ne " ajute "cu actul guvernarii, cica ...

Este de remarcat faptul ca  toate statele de mai sus sunt majoritar ortodoxe. Asemenea functionari imperiali nu apar la conducerea statelor catolice din UE, nici macar in Ungaria sau Polonia. In vest exista o exceptie, Franta, unde intre 2007 si 2012 a fost propulsat ca presedinte Sarkozy, acesta fiind o ruda apropiata a unuia din fondatorii CIA. In 2009, Sarkozy a reintegrat Franta in structurile de comanda ale NATO .

Dupa unele informatii provenite de la Mediapart, si actualul presedinte al Frantei Macron, a fost sustinut de la bun inceput sa ajunga presedinte tot de americani via CIA, National Endowment for Democracy, etc.