Sunday, September 12, 2021

RAZBUNAREA LUI OBAMA

 Pana acum cateva zile, am considerat ca decizia din 2011 a administratiei Obama de a mandata ca departamentul de stat american sa intervina activ in lume in sprijinul drepturilor LGBT este inca o maniera de tip imperial de amestec al SUA in afacerile interne ale altor state, mai ales  cele satelite.


Ei bine, dupa retragerea americana din Afghanistan sunt tot mai convins ca nu acesta este de fapt scopul principal al politicii externe americane in materie de drepturi ale comunitatii LGBT. Pe scurt, intentia guvernantilor americani este aceea de a deveni tara de refugiu pentru membrii oprimati ai comunitatii LGBT din lume. In schimbul sprijinului electoral acordat democratilor de aceasta comunitate,  membrii ei isi sporesc semnificativ numerele si ponderea din societatea americana - si puterea - cu ajutorul refugiatilor LGBT din lumea intreaga. Altfel spus , cu cat o natiune discrimineaza  mai abitir impotriva  membrilor LGBT  , cu atat mai bine este  pentru suporterii lor americani, care fac lobby furibund pentru acceptarea lor cu prioritate in Statele Unite. ( vezi link-ul de mai jos despre comunitatea LGBT afghana )


A existat o lunga perioada in istoria SUA  in timpul careia au fost  favorizati la emigrare nordicii (suedezi, norvegieni sau danezi )  si central europenii ( nemti, austrieci sau polonezi ). Preferinta se baza, ati ghicit, pe faptul ca majoritatea acestora erau blonzi si aveau in general ochi albastri, deci erau compatibili cu urmasii fondatorilor statului american. Italienii, grecii, bulgarii ,romanii sau irlandezii erau considerati emigranti de mana a doua, a caror sosire in America nu era privita cu ochi buni de autohtoni..


In prezent, insa, emigratia in SUA a curcubelistilor din toata lumea a pus capac politicilor de emigrare americane . Un lucru pare destul de clar :  cu exceptia polonezilor, grecilor sau romanilor, urmasii emigrantilor italieni  ( Pelosi ), irlandezi sau americanii de culoare vor sa se razbune pe majoritatea heterosexuala alba pentru suferintele stramosilor cum pot mai bine ...


https://www.dw.com/en/afghanistan-lgbtq-people-fear-for-their-lives-under-taliban-rule/a-59144208